Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μαρία Καραμολέγκου – Κολλιοπούλου.....Εικαστικός,απέσυρε την υποψηφιότητα της για το Δήμο Χαλανδρίου!!!


Με νέα Δήλωση της η Κυρία Μαρία,αποσύρει την υποψηφιότητα της από την διεκδίκηση του Δήμου Χαλανδρίου,επειδή σέβεται τον εαυτό της και την οικογένεια της και δεν θα ήθελε να μπλέξει με τη βρωμιά των Πολιτικών!!!
===============================================

Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ !!! 
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ !!!



Έτοιμη να ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής που πλέον ζει δηλώνει η εικαστικός Μαρία Καραμολέγκου – Κολλιοπούλου, σύζυγος του Πατρινού καρδιολόγου Νίκου Κολλιόπουλου Μάλιστα μέσω του διαδικτύου γνωστοποίησε την πρόθεσή της και ήδη έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια. 
Όπως γράφει θα ασχοληθεί με όλες της τις δυνάμεις για ένα καλύτερο Χαλάνδρι.
Μακρυά από Κομματικές ετικέτες και ταυτότητες,θέλει να ενώσει όλους τους Δημότες του Χαλανδρίου και όλοι μαζί να έχουν έναν και μοναδικό σκοπό!!!!!!!
Την Ανάπτυξη της Πόλης του Χαλανδρίου!!!!!
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε μόνο για να πετύχουμε,όσα οι άλλοι δεν μπόρεσαν!! 
Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες της Μαρίας,επειδή γνωρίζουμε την μέχρι τώρα πορεία της ζωής της,που είναι Προσφορά και μόνο Προσφορά στην Κοινωνία,μέσα από τα Εικαστικά και την Κοινωνική της καταξίωση!!

============================
Ποια είναι η Μαρία μας......
Η Μαρία Καραμολέγκου γεννήθηκε στο Πειραιά στα μέσα της δεκαετίας του 60. Ζεί και εργάζεται στο Ρίο. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη τέχνη της ζωγραφικής σε πολλή νεαρή ηλικία κοντά στο γνωστό αγιογράφο Αποστόλη Τσιριγωνάκη. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών(ΑΣΚΤ) όπου μεταξύ άλλων είχε καθηγητές τον Δ.Μυταρά τον Λαζόγκα,τον Τσόκλη και τον Μεταξά .Συνέχισε τις σπουδές της κάνοντας μεταπτυχιακό στη Γαλλία. Άνοιξε εργαστήριο κεραμικής -γλυπτικής στο οποίο δημιουργούσε για τέσσερα χρόνια.Επί σειρά ετών εκθέτει τις εμπνεύσεις και τις συλλήψεις της ανά τον κόσμο. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικά Δρώμενα τέχνης και πολιτισμού και σε Φεστιβάλ Εικαστικών τεχνών.Στην Ελλάδα έχει εκθέσει στην Αθήνα,στη Θεσσαλονίκη,στη Πάτρα,στη Κρήτη,στη Μύκονο στις Σπέτσες και σε άλλα μέρη.Στο εξωτερικό έχει εκθέσει στη Νέα Υόρκη,στη Ρώμη,στη Φλωρεντία,στο Παρίσι, στο Μόντε·Καρλο.

Έργα της κοσμούν σπίτια διάσημων ανθρώπων καθώς και Δημόσια κτίρια.Πίνακες της βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές.

Είναι παντρεμένη με τον διακεκριμένο Καρδιολόγο Δρ Νίκο Κολιόπουλο και έχει δύο γιους πτυχιούχους Ιατρικής. Οι δημιουργίες της έχουν λάβει εγκωμιαστικά σχόλια από επιφανείς ιστορικούς και κριτικούς τέχνης.Μεταξύ άλλων έχουν γράψει θεωρητικές ,κριτικές προσεγγίσεις για την εικαστική εργασία της οι ιστορικοί τέχνης Αγγέλα Ταμβάκη και Λεόντιος Πετμεζάς.
======================================



Σχόλιο......Νίκου Παπαχρήστου

Αγαπητή Μαρία,κάνεις ένα μεγάλο βήμα να ασχοληθείς με τα κοινά στο Δήμο Χαλανδρίου.Αν θέλεις τη γνώμη μου,θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με την Πολιτική και αυτό επειδή είσαι μια γυναίκα με ήθος,ποιότητα ,εικαστικός με όλη τη σημασία της λέξης,όχι μόνο στην τέχνη αλλά και στην Κοινωνία μας.Από την άλλη,χρειάζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση άτομα του επιπέδου σου,ώστε να ανεβεί η ποιότητα των εκπροσώπων του λαού του Δήμου Χαλανδρίου που θα πρέπει να είναι κοντά σου και επώνυμοι,καθαροί άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και προσφορά,να σε πλαισιώσουν και από κοινού να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα για την αναβάθμιση του Δήμου και τη λύση των προβλημάτων του.Εύχομαι καλή επιτυχία και δηλώνω ότι συστρατεύομαι μαζί σου για την επιτυχία σου ,που ασφαλώς είναι βεβαία.Έχεις μόνο να δώσεις,αφού δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτε άλλο,εκτός από την αγάπη μας και τη στήριξη μας!!!!
======================================================


Παντρεμένη με τον καρδιολόγο Νίκο Κολιόπουλο,έχει δύο αγόρια που σπουδάζουν Ιατρική και είναι πρόθυμη να διαθέσει όλες της τις δυνάμεις για Προσφορά στο Δήμο Χαλανδρίου.

  

Ανήσυχο πνεύμα,με βαθιά και ευρεία γνώση των διάφορων τεχνοτροπιών της ζωγραφικής τέχνης,αποφεύγει την τυποποίηση,αναζητά και εξελίσσει συνεχώς τη μανιέρα της.
Αποφεύγει να μιλά για τα έργα της,προτιμά να μιλούν τα έργα της γι' αυτή!!!!!

   

Στη τεχνική της φιλοτεχνεί ένα φόντο αρκετά έντεχνο με διάφορα υλικά -χαρτόνια,χαρτιά,οντουλέ και άλλα- τα οποία κολλάει και τα χρωματίζει με ματιέρες διάφορες,εκμεταλλευόμενη και τις ματιέρες που της προσφέρουν τα υλικά που χρησιμοποιεί.Εκεί που το μάτι του φιλότεχνου διατρέχει αυτό το έντεχνο και ευαίσθητο φόντο,ξαφνιάζεται από το έντονο χρώμα μιας νεκρής φύσης-μόνο νεκρή δεν είναι- ζωγραφισμένης με σκόπιμα αφελή τρόπο.Σχεδιάζει μια αντίθεση που κάνει τα έργα της να είναι ζωντανά και να κρατούν την ένταση που χρειάζεται ένας πίνακας για να λειτουργεί σωστά.Οι ελκυστικές εικόνες και το αλάθητο ένστικτο την οδηγούν στην επινόηση ευφάνταστων συνδυασμών .Η επιμελημένη απόδοση κάθε λεπτομέρειας που χρησιμοποιεί δεν επηρεάζει τον αυθορμητισμό της έμπνευσης της ενώ ο καθοριστικός ρόλος του φωτός μετουσιώνει εντυπωσιακά το οικείο.Οι συνθέσεις της χαρακτηρίζονται από την αντιπαράθεση καθημερινών αντικειμένων με χρήση ζωγραφικής και collage.Καρποί,κηροπήγια,μπουκάλια και κανάτες συνυπάρχουν στη τεχνική της απρόσμενα και αινιγματικά,με λινάτσες,χαρτόνια,σελίδες από παλιές ιατρικές εγκυκλοπαίδειες.Η μαγεία του φωτός μεταμορφώνει την ασυνήθιστη επιλογή τέτοιων ετερόκλητων στοιχείων στην πιο αρμονική συνύπαρξη.Εκτός από τα αποσπασματικά κείμενα χρησιμοποιεί χαρακτηριστικές εικόνες που της επιτρέπουν να σχολιάσει με τον δικό της τρόπο γνωστές προσωπικότητες και σημαντικά γεγονότα από την ιστορία της ανθρωπότητας.


===============================================================


=======================================================

Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία της και τα σχέδια της........

2 σχόλια:

  1. Xrisa V. Kalogirou Εξαιρετικός άνθρωπος, δημιουργική, σπουδαία ζωγράφος και με μεγάλη αγαπη για τον τόπο της και τους ανθρώπους που ζουν εκεί !!! Καλή δύναμη όμορφη και γλυκια κ. Μαρία !!!!!

    Μιχαλης Βιτσαξης Eιναι πολυ σημαντικο, αφθαρτοι ανθρωποι να εμπλακουν στα λεγομενα "κοινα", βεβαια δεν ειναι ευκολο,ομως ΠΡΕΠΕΙ,ευχομαι ολοψυχα να το κανετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΟΥΠΗΣ
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ . ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΜ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ,ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ,ΑΝΗΣΥΧΟΙ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή