Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η Πατρίδα Κύριε Σαμαρά κινδυνεύει επειδή θα έχει μια τέτοια Κυβέρνηση!!!!


Κύριε Αντώνη Σαμαρά,Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργέ μας!!!!!!

Έχω μόνο μία απορία!!!!!!

Τα σκατά που έριχναν τόσα χρόνια οι ΠΑΣΟΚοι στα μούτρα εμάς των Νεοδημοκρατών,των Δεξιών,δεν τα σκέφτηκες και συνεργάζεσαι με τον Βενιζέλο που θα έπρεπε να είναι στον Κορυδαλλό,μαζί με τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!!!

Μα καλά τόσο πολύ κινδυνεύει η Πατρίδα και έφτασες στο σημείο να συγκυβερνήσεις με αυτούς που έφεραν σε αυτόν τον κίνδυνο και την καταστροφή την Πατρίδα!!!!

Παίρνουν άφεση Αμαρτιών για όλα τα Εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού και Νομιμοποιούνται να Κυβερνήσουν μαζί σας τη Πατρίδα μας,ενώ ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα στις Εκλογές?

Δηλαδή τώρα εμείς οι Νεοδημοκράτες θα πρέπει να αγκαλιαζόμεστε με τους ΠΑΣΟΚους και να φιλιόμαστε από αγάπη?

Να τα ξεχάσουμε όλα?


Ξεχνιούνται?


Θα μου πει κάποιος ότι το κάνεις για το καλό της Πατρίδας,να έχει Κυβέρνηση επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα!!!!


Η Πατρίδα Κύριε Σαμαρά κινδυνεύει επειδή θα έχει μια τέτοια Κυβέρνηση!!!!


Δεν θέλω να ονομάζομαι Δεξιός και Νεοδημοκράτης!!!


Ντρέπομαι ,λυπάμαι,οργίζομαι,θλίβομαι!!!!


Καλή σας νύχτα,καληνύχτα Ελλάδα!!



1 σχόλιο:

  1. Ξέρω πόσο κινδυνεύει η Πατρίδα αν γίνουν Εκλογές,μα αισθάνομαι ότι κινδυνεύει περισσότερο με τον Βενιζέλο ρυθμιστή,εκβιαστικά στα πάντα και την ανάληψη της Εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ,από την πίσω πόρτα,που η δική μου Παράταξη,άφησε ανοιχτή,ενώ έπρεπε να είναι όλοι τους φυλακή για εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού!!!Αυτά και είμαι σκεπτόμενος πολίτης όσο και Έλληνας Πατριώτης!!!Μακάρι να πέσω έξω και να κάνω λάθος σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή