Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ένα γράμμα προς την Άνγκελα Μέρκελ!!!

Ανγκελα, SOS, το πειραματόζωο σαλτάρισε!!!!


Πριν έρθει, με το καλό, η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, θα ήταν πρέπον να της δώσουν ένα βίντεο με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο πειραματόζωό της. Εκεί θα δει, λοιπόν, ότι όχι μόνο απέτυχε το πείραμα που η ίδια εμπνεύστηκε, αλλά και ότι τα «ζωντανά» αποτρελάθηκαν σε τέτοιο βαθμό απ’ τους τρελούς «επιστήμονες» Ε.Ε.-ΔΝΤ, που θα φαγωθούν τελικά μεταξύ τους κι έτσι θα σταματήσει αυτομάτως η επιστημονική έρευνα. Οπότε τι κάνουμε με Ιταλία και Πορτογαλία; Να ένας σοβαρός λόγος για να αντισταθμίσει η καγκελάριος τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα πειραματισμών της. Από πού να ξεκινήσει όμως;

Φτάσαμε στο σημείο Ελληνες στρατηγοί να λοιδορούνται από αφιονισμένους συνδικαλιστές μέσα στο Πεντάγωνο, οι οποίοι στην ουσία απαιτούν τι; Να συνεχίσουμε να πληρώνουμε κάτι απίθανους τύπους που έχουν πάρει τα Ναυπηγεία για να εξακολουθήσουν να φτιάχνουν ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ σαν αυτό που έγερνε, προκειμένου να πέφτει το μεροκάματο! Αυτή είναι η ωμή αλήθεια πίσω από τα στίφη που μπήκαν στο Πεντάγωνο. Οι προοδευτικοί αυτοί αγωνιστές θέλουν να παραχθούν με το ζόρι κι άλλα πολεμικά υποβρύχια, τα οποία θα πληρώσουν φυσικά οι φορολογούμενοι. Κι από δίπλα, «αριστεροί» πολιτικοί σκίζουν τα ιμάτιά τους για τα δίκια τους, και καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ. που κατόπιν εορτής έτρεξε να τους μαζέψει. 

Δηλαδή άμα εξοργισμένοι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που τους κόβουν το δώρο, μπουκάρουν με τις μαγκούρες τους στον Αρειο Πάγο, δεν πρέπει να τους σταματήσει κανένας αστυνομικός; Αν αγανακτισμένοι άνεργοι (και είναι και 2 εκατομμύρια, ζωή να ’χουνε) κάνουν ΜΠΟΥΚΑ ΤΩΡΑ στη Βουλή ή στην Προεδρία της Δημοκρατίας και πάλι δεν θα αντιδράσει κανείς; Αυτό που συνέβη στο Πεντάγωνο θα πρέπει να σημάνει συναγερμό, γιατί στην ουσία έδειξε κάτι πολύ παραπάνω από «βεβήλωση του χώρου» κ.λπ. κ.λπ. Διαλάλησε παντού ότι στην Ελλάδα ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, ότι οι μαραζωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που πρέπει να αστυνομεύουν, να φρουρούν και τα σχετικά, έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και οποιαδήποτε οργανωμένη μειοψηφία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψη του τις προτροπές που εκτοξεύονται συνεχώς τον τελευταίο καιρό από το περιθώριο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για στρατηγική εξεγέρσεων και καταλήψεων, ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ για να καταληφθεί η εξουσία αυτή καθαυτή από χίλιους νοματαίους! Ναι, όπως είμαστε σήμερα, αν για παράδειγμα ήθελαν να συνεργαστούν το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε τρεις ώρες θα είχαν στα χέρια τους το Πεντάγωνο, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Εισαγγελία και (το πιο εύκολο - σαν να κλέβεις εκκλησία) τη Βουλή και θα σχημάτιζαν δική τους «κυβέρνηση των... πλατειών»! Εξοχότατη καγκελάριε, οι πολιτικοί, έντρομοι από την κοινωνική κατακραυγή, έχουν πλέον παραδώσει πνεύμα, οι μηχανισμοί δεν αντιστέκονται διότι δεν εμπιστεύονται τους από πάνω, και οι λίγοι θεσμικοί παράγοντες που θα πρέπει να επιβάλουν στοιχειωδώς νόμο και τάξη τρέμουν ότι θα λιθοβοληθούν αν πουν τα αυτονόητα. ότι, π.χ., όποιος μπαίνει με τσαμπουκά σε στρατόπεδο, επειδή ξέρω γω… δεν του παραχώρησαν το κυλικείο, θα ’πρεπε να κάθεται κάνα εξάμηνο ΜΕΣΑ για να καταλάβουμε ότι κάπου υπάρχουν και ΟΡΙΑ. Οχι όρια σεβασμού σε θεσμούς κ.λπ. κ.λπ., μεγάλα λόγια, αλλά όρια-προϋποθέσεις για την εθνική μας επιβίωση. 

Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια, μάλλον είναι πιο σοβαρό το γεγονός ότι τα τουρκικά πολεμικά έχουν μετατρέψει σε απλή... ακτοπλοϊκή γραμμή το Σούνιο - Τζια και ότι οι πιλότοι μας δεν περιπολούν στο Αιγαίο λόγω περικοπών από το ότι οι απεργοί του Σκαραμαγκά μπουκάρουν με τσαμπουκά μέσα στο Πεντάγωνο. 

Ολα αυτά θα ήταν όντως πρωτόγνωρα αν συνέβαιναν σε οποιοδήποτε κανονικό κράτος της Ευρώπης ή της Αφρικής, αλλά ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπου, αν θέλουμε να το δούμε λίγο βαθύτερα, κυρία καγγελάριε, ζούμε καρέ-καρέ την κατάρρευση της χώρας και της κοινωνίας, ανεξάρτητα από τις διάφορες εκφάνσεις της. Από τη μια οι λιστο-μαχίες, με το απερίγραπτο και ύποπτο πινγκ πονγκ πρώην και νυν «αρμοδίων» που δημοσίως τσάκισαν και τσακίζουν κάθε φορολογούμενο και διαπόμπευαν... ταβερνιάρηδες, ενώ απ’ την άλλη προστάτευαν ως κόρην οφθαλμού τα «μεγάλα ψάρια». Σαν να μην έφτανε ο γενικός διασυρμός, βγήκε και ο μέχρι χθες «παραιτημένος» πρόεδρος της Βουλής να διαβεβαιώσει ότι αυτός θα δώσει τη λύση διαφάνειας! Φοβερό τάιμινγκ.

Στο βάθος ανθόκηπος, με τους πολιτικούς αρχηγούς να αναζητούν ακόμη τα μέτρα, δίνοντας ηρωικές μάχες με την Τρόικα για τα ίδια και τα ίδια θέματα, και τα ξένα ΜΜΕ να κάνουν όλα «κωλοτούμπα» και να επιμένουν να μας σώσουν, λόγω διεθνούς συγκυρίας. Μέσα στο σκηνικό του γενικού τρελοκομείου ξεχωρίζει μόνο ο Αντώνης Σαμαράς, που με τις επιτυχείς ενέργειές του εντός και εκτός Ελλάδας μάς κρατά εν ζωή, και φυσικά χωρίς Βενιζέλο και Κουβέλη δεν θα μπορούσε να το κάνει.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται άσχετα μεταξύ τους, εξοχότατη Ανγκελα, δείτε τα από μια απόσταση και μπορεί να βγάλετε το νόημα: άπαντες έχουν σαλτάρει και κάνουν ό,τι τους γουστάρει. Αλλοι μοιράζουν λίστες, άλλοι σηκώνουν τα χέρια, άλλοι πουλάνε τρέλα γιατί τους έχουν κόψει τους μισθούς. Και αυτοί που προσπαθούν να κυβερνήσουν και οι άλλοι που θέλουν -ποιος να τους κατηγορήσει;- να επιβιώσουν. Ολους τους αποτρελάνατε με τις Τρόικες, τους τεχνοκράτες, τα μνημόνια και τη διεθνή διαπόμπευση που μας κάνετε χρόνια τώρα.

Αυτό που προβλέψαμε ότι θα γινόταν ήδη γίνεται: βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου. Εθνος μονόφθαλμον, μονόφθαλμων. Καλά περνάμε, ε; Αν αποφασίζαμε να αυτοκτονήσουμε κιόλας, παίζοντας την τυφλόμυγα, ΟΚ. Αν, όμως, επιθυμούμε να σωθεί, έστω τελευταία στιγμή, η Ελλάδα, με υποθήκες για το μέλλον μας κ.λπ. κ.λπ., θα πρέπει να κόψουμε τις εικόνες του μπάχαλου που αποστέλλουμε διεθνώς. Αλλιώς, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι φανταζόμαστε, θα δερνόμαστε όλοι μεταξύ μας, θα λιντσάρονται άνθρωποι για το παραμικρό στα media, ίσως και στους δρόμους, και θα έχουμε μεταμορφωθεί άπαντες σε ένα απέραντο τσίρκο. Οχι γέλωτος, αλλά αίματος...

Η εκτροπή άρχισε. Τα μάτια σας δεκατέσσερα πριν γίνουν δεκατρία, δώδεκα, δύο, ένα… κ.λπ. κ.λπ. Οσο για την καγκελάριο κυρία Μέρκελ, ας ελπίσουμε ότι θα δει το ΕΚΤΡΩΜΑ που η ίδια δημιούργησε και απειλεί να παρασύρει όλη τη Νότια Ευρώπη και τη λοιπή Ε.Ε. μαζί. Μετανοείτε, Γερμανοί, ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ορδών των ουραγών.

Θέμος Αναστασιάδης

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου