Οδηγίες!!!

Επιλέξτε από το MENU δεξιά "Αναζήτηση" το θέμα που σας ενδιαφέρει και ανοίξτε τη σελίδα!!!! Στείλτε τις δικές σας Αγγελίες,Διαφημιστείτε,Προσβληθείτε !!!!!E-mail: gnpapa@otenet.gr

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Δημόσιος υπάλληλος , Ιδιωτικός υπάλληλος,ανεργία,απελπισία και ο θάνατος της Πατρίδας!!!!!!

Το Θάνατο της Πατρίδας,ποιος θα τον σκοτώσει?
Αυτούς που προσκάλεσαν τον Κύριο Θάνατο στην Ελλάδα μας,ποιος θα τους τιμωρήσει?


Δημόσιος υπάλληλος και Ιδιωτικός υπάλληλος!!!!!!

Για να κατανοήσουμε λίγο τη σχέση εργασίας,μεταξύ εργαζομένων και Εργοδοτών!!!

Ας πάρουμε για παράδειγμα μια Επιχείρηση που έχει 100 υπαλλήλους σε διάφορες θέσεις.

Κάποια στιγμή,αποφασίζει ο Εργοδότης να μετακινήσει κάποιους υπαλλήλους,από το αντικείμενο εργασίας που έχουν,να εργασθούν σε κάποιο άλλο αντικείμενο της Επιχείρησης.

Έτσι το κρίνει ο Εργοδότης,αυτός πληρώνει και αυτός καθορίζει τις θέσεις των εργαζομένων,ανάλογα με τα προσόντα τους,για το καλό της Επιχείρησης.

Μπορούν λοιπόν αυτοί οι εργαζόμενοι να απαιτήσουν από τον εργοδότη το αμετακίνητο,επειδή τους βολεύει η θέση που κατείχαν και η νέα δεν τους αρέσει για διάφορους λόγους?

Ο Εργοδότης που πληρώνει ,σου λέει,στο Λογιστήριο δεν αποδίδεις,θα πας στην παραγωγή,θέλεις ή όχι?

Μπορείς να κάνεις κατάληψη του γραφείου σου και να προβάλεις με το έτσι θέλω την απαίτηση να παραμείνεις στο Λογιστήριο?

Ασφαλώς και ΟΧΙ!!!!!

Αν στην πορεία κάποιοι από τους υπαλλήλους της Επιχείρησης δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Εργοδοσίας και δεν αποδίδουν,σίγουρα αυτός που πληρώνει,δηλαδή ο Εργοδότης,έχει το δικαίωμα να διώξει από την Επιχείρηση του, αυτούς τους υπαλλήλους και να προσλάβει κάποιους άλλους με περισσότερα προσόντα ,πάντα για το καλό της Επιχείρησης,η οποία αν δεν επιβιώσει θα έχει σαν αποτέλεσμα τη Χρεοκοπία και το τελικό κλείσιμο,με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην Ανεργία και οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

Το ίδιο θα έκανε ο καθένας μας αν ήταν στη θέση του Εργοδότη Ιδιώτη!!!

Το ότι συνηθίζεται,οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση,να κάνουν απεργίες και να απειλούν τον Επιχειρηματία,ότι αν δεν επαναπροσλάβει τους ανίκανους κατά την Εργοδοσία,θα κάνουν Κατάληψη της Επιχείρησης και απεργίες διαρκείας,έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές το κλείσιμο της Επιχείρησης και τη μεταφορά της σε άλλο Κράτος!!!!!

Αυτό το έχουμε δει πολλές φορές και είναι αποτέλεσμα του θράσους των Συνδικαλιστών και της διεκδίκησης ανέφικτων απαιτήσεων με όλα τα επακόλουθα!!!

Το άκρον άωτον του θράσους!!!!!

Πάμε τώρα στους Δημοσίους υπαλλήλους!!!

Ποιος είναι ο Εργοδότης αυτής της κατηγορίας υπαλλήλων?

Ασφαλώς το Δημόσιο!!

Δηλαδή ο κάθε Φορολογούμενος πολίτης και Επιχειρηματίας,που πληρώνει τους Φόρους του για να πληρώνονται και οι Δημόσιοι υπάλληλοι.

Το Κράτος ,δηλαδή το Δημόσιο,ο Εργοδότης των Δημοσίων υπαλλήλων,είναι ο Διαχειριστής των Εσόδων του Κράτους και η κατανομή των Εσόδων, στις υποχρεώσεις του για τη λειτουργία του  ,αλλά και στην πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων του.

Το πρώτο κριτήριο στην πρόσληψη ενός Δημοσίου υπαλλήλου,θα πρέπει να είναι τα προσόντα του και οι γνώση του αντικειμένου που θα υπηρετήσουν,η δε πρόσληψη θα πρέπει να γίνεται με Αξιοκρατικά κριτήρια και να προσλαμβάνονται οι καλύτεροι στον κάθε κλάδο.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και ούτε θα γίνει ποτέ σε ποσοστό 100%!!!!

Πάντα θα υπάρχουν τα ρουσφέτια και οι προσλήψεις άσχετων με το αντικείμενο της εργασίας τους υπαλλήλων!!

Ανίκανοι από γνώσεις και ειδικότητας υπάλληλοι,διορίζονται σε θέσεις,με αποτέλεσμα την κάκιστη λειτουργία της Κρατικής υπηρεσίας που προσελήφθησαν.

Ποιος τους πληρώνει αυτούς?

Το Κράτος,ο Εργοδότης,δηλαδή ο κάθε Φορολογούμενος πολίτης!!!!!

Συμφωνείς εσύ Φορολογούμενε να πληρώνεις άχρηστους Δημοσίους υπαλλήλους,επειδή είχαν κάποιο Πολιτικό μέσον και προσελήφθησαν Ρουσφετολογικά?

Πώς θα πάει μπροστά η Κρατική μηχανή και πως θα ανταποδώσει το τίμημα αυτός ο υπάλληλος, με την εργασία και προσφορά του,σε όλους τους Φορολογούμενους που τον πληρώνουν?

Αυτά συνέβαιναν όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε Διαχειριστές του Κράτους ανεύθυνους.

Δεν τους ένοιαζε για το μαγαζί που λέγεται Κράτος και διόριζαν συνεχώς υπαλλήλους ανίκανους και άσχετους,με μοναδικό αντισταθμιστικό όφελος,όχι την προσφορά του εργαζόμενου προς το Κράτος και τους Φορολογούμενους πολίτες,αλλά στην ψηφοθηρία και την διατήρηση του Πολιτικού στην ίδια θέση,για να συνεχίζει τα ίδια και τα ίδια!!!!!

Έρχεται κάποια στιγμή ένας νέος Διαχειριστής του Κράτους και λέει θέλω να βάλω κάποια Τάξη σε όλο αυτό το Σύστημα!!!!!

Με λίγα λόγια,λέει σε σένα Φορολογούμενε πολίτη!!!!

Θα πάρω αποφάσεις,σαν Εργοδότης που είμαι,μετά από τη δική σου Εξουσιοδότηση με την ψήφο που μου παρείχεις  και θα μετακινήσω Δημοσίους υπαλλήλους,σε άλλες θέσεις όπου χρειάζονται αλλά και σε ειδικότητες που κατέχουν.

Ακόμη θα πάρω την απόφαση,να διώξω από το Δημόσιο,πολλούς Επίορκους,Ανίκανους και όσους δεν αποδίδουν ή προσελήφθησαν από το παράθυρο,με ελλειπή προσόντα και Ρουσφετολογικά.

Έχει το δικαίωμα,σαν Εργοδότης,έχει το δικαίωμα σαν Κυβερνήτης ,που εσύ τον επέλεξες,να αποφασίσει όπως νομίζει καλύτερα,για το καλό του Κράτους,δηλαδή για το καλό όλων των Φορολογουμένων πολιτών,για σένα και για μένα!!!!

Σε αυτή την απόφαση για την εξυγίανση του Δημοσίου τι παρατηρούμε?

Τον απόλυτο παραλογισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι υπάλληλοι όλων αυτών των κατηγοριών που προανέφερα,σηκώνουν τα Λάβαρα της Επανάστασης και αντιδρούν με πράξεις Παράνομες ,αρκεί να προστατέψουν τα κεκτημένα τους,αυτά που άλλοι ανεύθυνοι τους βόλεψαν χρόνια και χρόνια!!!

Καταλήψεις κτιρίων ,όπως την ΕΡΤ και διάφορες άλλες ΔΕΚΟ,Πορείες,κλείσιμο δρόμων,διαμαρτυρίες και μπαχαλοποίηση της ζωής όλων των άλλων εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα!!!

Συνοδοιπόροι τους?

Και πάλι οι ανεύθυνοι Πολιτικοί του χτες,αυτοί που προκάλεσαν το πρόβλημα,συμπαρίστανται με υποσχέσεις και δηλώσεις που στοχοποιούν πάλι εσένα Φορολογούμενε,να συνεχίζεις να πληρώνεις υπαλλήλους των Πολιτικών και όχι δικούς σου υπαλλήλους, που να εξυπηρετούν τα δικά σου συμφέροντα!!!

Το κωμικό και συνάμα τραγικό ξέρετε ποιο είναι?

Ότι ο αφελής πάντα Έλληνας,συμπαρίσταται στους ληστές του,με Διαδηλώσεις για συμπαράσταση,σε όλους αυτούς που τον ζημίωσαν και θέλουν να τον ζημιώνουν και στο Μέλλον!!!!

Πάρτε παράδειγμα το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Πέρασαν το μήνυμα ότι,συμφωνούν οι πολίτες με το κλείσιμο της ΕΡΤ,αλλά όχι με το μαύρο στις Οθόνες!!!!

Κι εσύ πολίτη Φορολογούμενε,τρέχεις μαζί τους,συμπαραστέκεσαι σε αυτούς που σου πίνουν το αίμα,επειδή σε ενοχλεί,σύμφωνα με την Προπαγάνδα ,το μαύρο της Οθόνης της ΕΡΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σίγουρα συλλαμβάνεις τον εαυτό σου τώρα,για μεγάλο κορόιδο  και βλάκα!!!

Για να συνοψίσουμε τα της σχέσεις εργαζομένων και Εργοδοτών,θα πρέπει να καταλάβουμε ότι,όπως στον Ιδιωτικό τομέα,αποφασίζει ο Εργοδότης για την πορεία της Επιχείρησης,το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο καλός Κυβερνήτης για την πορεία του Κράτους,τη δική σου και τη δική μου πορεία.

Έχει το δικαίωμα να μετακινήσει σε άλλες θέσεις υπαλλήλους του ή και να διώξει πολλούς από αυτούς για τους λόγους που ανέφερα.

Είναι ο Εργοδότης!!!!
.
Εκτός και αν θέλουμε,να συνεχίζουν όλοι οι Κυβερνήτες,να διορίζουν και άλλους και άλλους !!!!

Αυτό θέλεις?

Όχι βεβαίως θα μου πεις,αλλά από την άλλη,ο κάθε πολίτης θέλει να έχει και την εργασία του,είναι δικαίωμα του και ο Εργοδότης το Κράτος,ο Κυβερνήτης,θα πρέπει να μεριμνά για την εξεύρεση θέσεων εργασίας,μέσω της Ανάπτυξης της Χώρας.

Το να διώχνουν από τις θέσεις τους υπαλλήλους,στον Ιδιωτικό Τομέα αλλά και στο Δημόσιο,μπορεί να εξυπηρετεί την Εργοδοσία,αλλά δημιουργεί Μεγάλο Κοινωνικό πρόβλημα στις οικογένειες των ανέργων.

Η αδυναμία εξεύρεσης εργασία και η ανεργία,φέρει σε απελπισία τους πολίτες ,με ασύλληπτες συνέπειες για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.!!!

Χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών,που οδηγήθηκαν στην αυτοχειρία,εξ αιτίας της απελπισίας τους,από χρέη και αδυναμία στην επιβίωση.

Και ερχόμαστε τώρα στο ερώτημα.................

Ποιος έχει την ευθύνη όλων αυτών?

Ο Εργοδότης ιδιώτης?

Ο Κυβερνήτης της Χώρας?

Η Παγκόσμια κατάσταση,που αναγκάζει και τον Ιδιώτη Επιχειρηματία αλλά και τον Κυβερνήτη του Κράτους,να πάρουν μέτρα για να σώσουν την Επιχείρηση η το Κράτος από την Χρεοκοπία τους???

Όλα είναι μια αλυσίδα και το ένα προσκρούει στο άλλο!!!!

Ανεύθυνοι ,σπάταλοι Ιδιώτες Επιχειρηματίες ,άφησαν τις επιχειρήσεις τους στην τύχη τους και τώρα που βλέπουν τα δύσκολα,διώχνουν τους υπαλλήλους τους,χωρίς να νοιάζονται για αυτούς που τόσα χρόνια,με τη εργασία τους, τους πρόσφεραν πλούτο και τώρα αφού τους έχει στραγγίξει κυριολεκτικά η Εργοδοσία,τους πετάει στο δρόμο για να σωθεί προσωρινά!!!!

Ανεύθυνοι και ολίγιστοι Κυβερνήτες του Κράτους,που σκέφτηκαν να διορίσουν στο Δημόσιο χιλιάδες υπεράριθμους υπαλλήλους,πελάτες ψηφοφόρους ,για να εξασφαλίζουν την Εκλογή τους και την Εκλογή του Κόμματος και επί δεκαετίες έκαναν τα ίδια και τα ίδια!!!

Τώρα,μετά από μία Παγκόσμια κρίση,αρχίζουν και οι δύο να σκοτώνουν ανθρώπους,άλλους δίκαια και άλλους άδικα,οι μεν Ιδιώτες Εργοδότες για τη σωτηρία της Επιχείρησης,ο δε Κυβερνήτης για τη σωτηρία της Πατρίδας όπως λέει....

Σκοτώνουμε τους Πατριώτες,τους πολίτες που αποτελούν την Πατρίδα,για να σώσουμε την Πατρίδα!!

Και τι θα την κάνουμε την Πατρίδα χωρίς Πατριώτες,ρε Πατριώτες?

Η απάντηση είναι γνωστή αλλά δεν τη λένε,δεν τολμά κανείς να πει την αλήθεια!!!!

Την Πατρίδα μας,οι Πατριώτες,θα την παραδώσουν σε άλλους ξένους Πατριώτες και τους Έλληνες Πατριώτες ή θα τους εξαφανίσουν,ή θα τους αλλοιώσουν με τα εκατομμύρια των Λαθρομεταναστών που αφήνουν στην Πατρίδα μας ,ή θα τους κάνουν δούλους,χωρίς περιουσία,στους ξένους Πατριώτες που θα αγοράσουν ή θα καταπατήσουν τα πάντα,με το πρόσχημα της βοήθειας προς την Πατρίδα μας!!!

Το ερώτημα????????????????

Υπάρχει σωτηρία?

ΟΧΙ με κεφαλαία γράμματα,ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία,όσο εμείς οι Έλληνες κοιτάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον και όχι το συμφέρον όλων των Ελλήνων,το συμφέρον της Πατρίδας!!!

ΟΧΙ όσο εμείς οι Έλληνες θα ψηφίζουμε Πολιτικούς με σκοπό τον διορισμό μας σε κάποια θέση στο Δημόσιο!!

ΟΧΙ όσο εμείς οι Έλληνες δεν διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος και επαναλαμβάνουμε τα ίδια!!

ΟΧΙ όσο εμείς οι Έλληνες,θεωρούμε καλούς αυτούς που χαϊδεύουν τα αυτιά μας και ωραιοποιούν τα πάντα με ψεύτικες και ανέφικτες υποσχέσεις!!!

ΟΧΙ όσο εμείς οι Έλληνες , ψηφίζουμε τους Διαχειριστές μας χωρίς κρίση,χωρίς γνώση.

Μια χώρα για να σωθεί πρέπει και να το θέλει. Και η Ελλάδα για να βγει από το οικονομικό τέλμα και να κάνει νέα αρχή θα πρέπει να βάλουν πλάτη όλοι. Η εποχή της λαμογιάς, της ρεμούλας και του πάρτι με το κρατικό χρήμα (στην ουσία το δικό μας χρήμα) κανονικά θα έπρεπε να περάσει ανεπιστρεπτί. Όμως, καθημερινά φαινόμενα δείχνουν ότι η Ελλάδα δε σώζεται γιατί δε θέλουν οι ίδιοι οι Έλληνες. Που προσπαθούν να απομυζήσουν το δημόσιο χρήμα με κάθε λογής ευφάνταστα κόλπα.
Όταν η επόμενη γενιά,δει πραγματικά τα δικά μας σφάλματα και μάθει από αυτά και αποφασίσει να μην τα επαναλάβει,ίσως μπορέσουν να επιβιώσουν μερικοί Έλληνες!!!

Αν όχι,σε αυτή τη Χώρα,θα υπάρχει για τους μεταγενέστερους κάποιο Μνημείο, του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!



Νίκος Παπαχρήστος από τα Γιάννενα
.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου